festővászon nyomtatásVakráma

Először is rakjuk helyes sorrendbe a szavakat! Vakrámára feszített, nyomtatott vászon kép totál egyedi grafikával. A keret szót hagyjuk, az csak összezavar mindenkit és úgyis csak szóismétlés… Csak egy fa keret (hoppá, mégse hagyjuk!) kell hozzá, azaz a vakráma és egy vászon, meg néhány tűzőkapocs és akasztó és persze a nyomtatónk.

Mi kell hozzá?

Először is a kép, amit szeretnél a faladon látni vakráma verzióban. Másodszor is az, hogy hogyan szeretnéd látni a falon? Lehet csak egy elemből kivitelezni, vagy szét lehet cincálni több, kisebb elemre. Ha szétszedjük, akkor lehetnek egyformák, vagy akár lehet mindegyik más-más méretű, szabadon rendezhető verzióban. Nem utolsó sorban pedig, egy e-mail a fenti információkkal az info@flashdekor.hu-ra.

Hogyan készül?

A fehér festői vászon alapanyag legnagyobb szélessége 150 cm, így a visszahajtás miatt legfeljebb 130 cm széles képet tudunk készíteni. Hosszúsága kevésbé korlátozott, eddigi legnagyobb nyomatunk 6 méteres volt, amit már ekkora méretben szép mutatvány volt a falra feltenni. A keret vastagsága általában 2 vagy 5 centiméter között szokott mozogni, a kép méreteitől függően. Ha megszáradt a nyomat és kész a keret, akkor az eggyé válásukhoz szükség van erős kezekre a feszítéshez és tűzőgépre. Ha nagyon nagy méretben gondolkodunk, érdemes a szállítási költségeket is előre átgondolni.

Hova tegyem?

Mivel a felületet nem védi semmi, így mindenképp olyan helyre javasoljuk tenni, ahol nem ér hozzá senki és semmi, mert könnyen megsérülhet a vászon és a nyomat is. Mivel nem tisztítható, így konyhába a tűzhely főlé például nem tenném, nem beszélve arról, hogy könnyen lángra is kaphat az anyag. Elsősorban nappalik vagy hálószobák falára javasolt a kihelyezése szögre vagy csavarra akasztva.

Ha nincs képed és nincs ötleted sem, akkor webáruházunkban találsz néhány kész grafikát.
Vagy kérd árajánlatunkat egyedi elképzeléseid megvalósítására: info@flashkft.hu

Vélemény, hozzászólás?